1,786 citiri

Gimnastica filozofică pentru membrii comunității JURIDICE.ro – Manualul lui Epictet [praxis]

Theodor Paleologu, fost elev al Ecole Normale Supérieure, a studiat filozofia la Universitatea Paris I Sorbonne şi este doctor în filozofie politică al Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales şi al Universităţii din München.

A fost fellow la Harvard, Notre Dame şi Wissenschaftskolleg zu Berlin, a predat la Boston College, Deep Springs College, European College of Liberal Arts de la Berlin şi Universitatea din Copenhaga. A fost ambasador al României în Danemarca şi Islanda şi Ministru al Culturii.

În prezent este președintele Fundației Paleologu.

AVANTAJE
# Explicații punctuale, practice
# Atmosferă relaxată

Atelierul este transmis LIVE online gratuit pe homepage JURIDICE. Înregistrarea video este rezervată membrilor.

Unde
Online (pentru membri, cu înscriere prealabilă)

Când
Miercuri, 22 aprilie 2020, 17:00-18:00

Tematica
Vom discuta împreună cu lectorul Theodor Paleologu un text ales pe sprânceană pentru a ne fi util în perioada pe care o parcurgem: Manualul lui Epictet. Exercițiul este dedicat exclusiv membrilor JURIDICE.ro și constă într-un webinar live cu lectorul. Veți primi textul în avans, după confirmarea de participare.

Răspunsuri la întrebări

La înscriere, participanții sunt rugați să adreseze invitatului întrebări/solicitări de precizări, care vor fi analizate în cadrul atelierului.

ATELIERE JURIDICE


Vă rugăm să ne scrieți doar după ce consultați politica de confidențialitate. Datele dumneavoastră vor fi utilizate pentru a menține contactul cu dumneavoastră, nu în scop de marketing. Pentru a fi informați cu privire la evenimente pe care le considerăm interesante pentru juriști, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru special dedicat evenimentelor.

Înscrieri, informații suplimentare și întrebări
Irina RrimaruIrina Rîmaru
Projects Director JURIDICE.ro
evenimente@juridice.ro

0764792895

Evenimente conexe