1,739 citiri

Soluții de digitalizare pentru managementul activității juridice [praxis]

Adrian Mantoiu este Directorul General al Wolters Kluwer România. Având o diplomă în inginerie software de la Universitatea „Politehnica” București și diplomă EMBA de la ASEBUSS/Kennesaw State University, Adrian a coordonat și implementat cu succes proiecte complexe de software și IT. În ultimii 24 de ani, Adrian a câștigat experiență gestionând sau contribuind ca expert în proiecte de optimizare a proceselor de afaceri în diferite industrii – retail, energie, distribuție, producție.

Gabriel Ungureanu este Director Executiv al Wolters Kluwer România, fiind implicat în managementul directoratelor de vânzări și de marketing. Cu peste 18 ani de experiență în diferite industrii ca bănci, petrol sau asigurări, în ultimii 6 ani, alături de Wolters Kluwer România, Gabriel s-a implicat activ în dezvoltarea și promovarea platformelor software complexe, destinate profesioniștilor din domeniul juridic.

AVANTAJE
# Explicații punctuale, practice
# Atmosferă relaxată

Atelierul este transmis LIVE online gratuit pe homepage JURIDICE. Înregistrarea video este rezervată membrilor.

Unde
Live online pe JURIDICE.ro

Când
Miercuri, 22 aprilie 2020, 15:30-17:00

Tematica

1. Platforme pentru interacțiuni digitale

2. Planificarea activităților

3. Fluxul documentelor

4. Siguranța datelor

5. Viziune completă și raportare activităților

Scopul acestui webinar este acela de a propune soluții viabile și ușor de implementat pentru adaptarea la situația actuală și activitatea remote.

Răspunsuri la întrebări
La înscriere, participanții sunt rugați să adreseze invitatului întrebări/solicitări de precizări, care vor fi analizate în cadrul atelierului.

ATELIERE JURIDICE

* Intervențiile invitaților vor fi remote


Vă rugăm să ne scrieți doar după ce consultați politica de confidențialitate. Datele dumneavoastră vor fi utilizate pentru a menține contactul cu dumneavoastră, nu în scop de marketing. Pentru a fi informați cu privire la evenimente pe care le considerăm interesante pentru juriști, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru special dedicat evenimentelor.

Înscrieri, informații suplimentare și întrebări
Irina RrimaruIrina Rîmaru
Projects Director JURIDICE.ro
evenimente@juridice.ro

0764792895

Evenimente conexe