Cinci teme de reflecție despre regimul juridic al probelor nelegal sau neloial obținute și administrate / 23 iulie 2020, Online

Baroul Timiș și Editura Universul Juridic organizează conferința

Cinci teme de reflecție despre regimul juridic al probelor nelegal sau neloial obținute și administrate

Online

23 iulie 2020

Baroul Timiș și Editura Universul Juridic organizează joi, 23 iulie, începând cu ora 16:00, prima conferință din seria: Cafeneaua juridică Online, intitulată: „Cinci teme de reflecție despre regimul juridic al probelor nelegal sau neloial obținute și administrate”.

Ne face onoarea de a fi speaker, la prima ediție online, dl judecător dr. Mihail Udroiu, participant constant la conferințele Baroului Timiș.

Teme de discuție
1. Taxonomia regulilor de excluziune probatorie;
2. Excluderea probelor neconstituționale în temeiul art. 102 alin. (2) C.proc.pen.;
3. Particularități referitoare la evaluarea probelor patologice în exercițiul funcției judiciare de drepturi și libertăți (prin raportare la standardul suspiciunii rezonabile);
4. Examenul de legalitate efectuat de jurisdicțiile de cameră preliminară cu privire la probele digitale obținute din supravegherea tehnică, respectiv din activitățile specifice de culegere a informațiilor executate în baza unui mandat de securitate națională. Mozaicul probelor derivate din probele digitale patologice sancționate ca atare;
5. Efectele aditive ale deciziilor Curții Constituționale relative la mecanismele sancționatorii aplicabile de jurisdicțiile de judecată cu privire la probele patologice obținute și administrate în cursul urmăririi penale.

Parteneri
Mușat & Partners
Cabinet de avocat Szasz Andrei-Robert

* Avocații Baroului Timiș au acces gratuit la seria de evenimente online CAFENEAUA JURIDICĂ

Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ persoană (avocații Baroului Timiș au acces gratuit) și include următoarele beneficii:
– Acces la vizionarea conferinței video live la calitate 4k
– Acces la înregistrarea video la 3 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)
– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu
– 20% reducere la următoarele conferințe
– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.

Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se fac pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro.

:: Formularul de înscriere


* mai multe detalii la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro sau nr. de telefon: 0733.674.555

Evenimente conexe