Conversații cu alumni – Despre calea (ne)bătătorită înspre studii și cariere juridice internaționale – Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara / Lucia Stoican (LL.M. College of Europe; Antitrust Associate – Jones Day Bruxelles) / 3 iulie 2020, Online

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara organizează

Conversații cu alumni – Despre calea (ne)bătătorită înspre studii și cariere juridice internaționale

Online

3 iulie 2020, 17:00

Întâlnirile oferă posibilitatea studenților Facultății de Drept să cunoască și să interacționeze în mod informal cu o parte dintre absolvenții care au urmat un parcurs academic și/sau profesional în străinătate după finalizarea studiilor juridice în cadrul UVT, alegând o cale diferită de cea a profesiilor juridice „clasice”. Conversațiile sunt menite să creeze o punte între studenți și comunitatea de alumni ai Facultății de Drept, prin împărtășirea de către cei din urmă a experiențelor personale și profesionale care pot servi drept sursă de inspirație pentru cei aflați la început de drum. Dincolo de utilitatea practică a informațiilor transmise în acest mod, scopul ultim al inițiativei este de a contribui la consolidarea sentimentului de apartenență la comunitatea Facultății de Drept și a Universității de Vest din Timișoara.

Al treilea eveniment al seriei se va desfășura vineri, 3 iulie 2020, de la ora 17:00 și o va avea ca invitată pe Lucia Stoican (LL.M. College of Europe; Antitrust Associate – Jones Day Bruxelles).

Seria de evenimente este gestionată de doamna lect. univ. dr. Sorina Doroga, prodecan al Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara.