Prelucrările de date cu caracter personal în perioada pandemiei COVID 19 / 30 iunie 2020, Online

Revista Română pentru Protecția și Securitatea Datelor cu Caracter Personal (RRPSDCP) și Grupul editorial Universul Juridic organizează dezbaterea

Prelucrările de date cu caracter personal în perioada pandemiei COVID 19

Online

30 iunie 2020

Revista Română pentru Protecția și Securitatea Datelor cu Caracter Personal (RRPSDCP) și Grupul editorial Universul Juridic deschide seria evenimentelor lunare on-line „DEZBATERILE REVISTEI ROMÂNE PENTRU PROTECȚIA ȘI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL”, care vor debuta cu prima ediție, marți 30 iunie a.c., începând cu ora 17:00.

Evenimentul transmis LIVE va avea ca temă centrală „Prelucrările de date cu caracter personal în perioada pandemiei COVID 19” și își propune să analizeze și evalueze concepte, reguli și principii, prin raportare la cazuri practice pentru a oferi participanților răspunsuri și informații relevante privind confidențialitatea și transparența prelucrării datelor cu caracter personal, în această perioadă, în domenii precum învățământ, financiar-bancar și sănătate.

Parteneri principali
– Compania Romprest Service
– Argo Security

Parteneri
– The Department

Dezbaterea, moderată de av. Raul Felix Hodoș, lector al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” Târgu Mureș, și Doru Dorobanțu, lector asociat la Universitatea Politehnica din București, va avea ca speakeri invitați de prestigiu:
Nicolae Ploeșteanu – conf. univ. dr. – Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” Târgu Mureș, directorul Centrului de Studii pentru Protecția Datelor
Cătălin Giulescu – Specialist protectia datelor
Sergiu Golub – prodecan Facultatea de drept – Universitatea Babes-Bolyai – Cluj Napoca
Marius Dumitrescu – Președintele Asociației Specialiștilor în Confidențialitate și Protecția Datelor
– Raluca Comănescu – Avocat – Senior partner S.C.A Grecu si Asociatii
– Nicolae Pană – Specialist în protecția datelor
Ciprian Păun – conf. univ. dr. la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Director al Revistei Române pentru Protecția și Securitatea Datelor cu Caracter Personal

Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ persoană și include următoarele beneficii:
– Acces la vizionarea conferinței video live la calitate 4k
– Acces la înregistrarea video la 3 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)
– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu
– 20% reducere la următoarele conferințe
– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.

Evenimentul este în curs de acreditare INPPA

„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.”.

Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se fac pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro.

:: Formularul de înscriere


* mai multe detalii la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro sau nr. de telefon: 0733.674.555