1,574 citiri

Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea (ed. 10) / 13 noiembrie 2020, București

Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti împreună cu Societatea de Științe Juridice și Administrative organizează conferința

Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea (ed. 9)

București, ASE, Piaţa Romană nr. 6

13 noiembrie 2020

Tematica Conferintei
Conferinta este o platforma de dezbateri juridice care examineaza dezvoltarile recente si perspectivele de evolutie ale dreptului afacerilor. In cadrul Conferintei pot fi sustinute lucrari din toate domeniile stiintelor juridice, care vor fi inscrise, în functie de continutul lor, intr-una dintre cele trei sectiuni: I. Drept public; II. Drept privat; III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional. La Conferinta se pot inscrie atat persoane care doresc sa sustina o lucrare stiintifica, cat si persoane care doresc doar sa audieze dezbaterile.
Participantii au oportunitatea de a inscrie o a doua lucrare stiintifica platind o taxa suplimentara. Conferinta este agreata de Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor prin acordarea de puncte de pregatire profesionala avocatilor participanti.

Indexare
Conferinta este indexata in Conference Proceedings Citation Index, Clarivate Analytics
(Thomson Reuters)

Locul de desfasurare
Conferinta va avea loc in Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Publicatii
Toate lucrarile sustinute in cadrul Conferintei se vor regasi intr-una din urmatoarele publicatii:
 in revista Juridical Tribune – Tribuna Juridică , singura revistă de științe juridice din România indexată in Web of Science Clarivate Analytics (Thomson Reuters).

 in volume in limba engleza publicate de edituri cu prestigiu international in domeniul stiintelor juridice (Cambridge Scholars Publishing, Peter Lang International Academic Publishers , ADJURIS – International Academic Publisher) și indexate în Conference Proceedings Citation Index – Clarivate Analytics (Thomson Reuters).
 in reviste partenere ale Conferinței indexate in baze de date internationale recunoscute pentru domeniul stiintelor juridice (Scopus, Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, ERIH Plus, WorldCat, KVK): Perspectives of Law and Public Administration, International Journal of Business Governance and Ethics, Acta Juridica Hungarica, Dreptul, Revista de Drept Public, European Review of Public Law, Central and Eastern European Legal Studies.

Reduceri de la taxele de participare

 Participanții din cadrul ASE București și membrii Societatii de Științe Juridice și Administrative beneficiaza de o reducere de cca. 25% din taxa de inscriere.

! Daca doriti sa dobanditi calitatea de membru in Societatea de Științe Juridice și Administrative clic aici.
Termene limita

 5 noiembrie 2020: trimiterea formularului de participare completat. Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul si rezumatul lucrarii care va fi sustinuta la Conferinta, fie cu optiunea de a asista la dezbateri, fara inregistrarea unei lucrari stiintifice. Completează aici formularul de participare la Conferinta .
 7 noiembrie 2020: trimiterea textului integral al lucrarii stiintifice in limbile romana si engleza. Autorii pot beneficia de serviciul de traducere in limba engleza a lucrarii inscrise la conferinta.
 9 noiembrie 2020: confirmarea lucrarilor care vor fi sustinute in cadrul Conferintei.
 11 noiembrie 2020: plata taxei de participare.

Presedintele Comitetului de organizare conferentiar univ. dr. Cătălin-Silviu SĂRARU

Organizatori:
Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice din Bucuresti Societatea de Stiinte Juridice si Administrative

Vizitati site-ul Conferintei: www.businesslawconference.ro

Pe site gasiti mai multe informatii despre conditiile de inscriere, taxa de participare, posibilitatea de a inscrie doua lucrari stiintifice, cerintele
de redactare pentru lucrarile stiintifice, publicatiile conferintei, programul stiintific, parteneri, serviciul de traduceri in limba engleza oferit autorilor.

Urmariti-ne pe:

www.facebook.com/BusinessLawConferences
www.linkedin.com/company/business-law-conference

E-mail:
Vă rugăm să adresați orice întrebare privind Conferința la adresa de email:
catalin.sararu@businesslawconference.ro

Evenimente conexe