Tehnici simple pentru dublarea vitezei de citire [praxis] / 3 septembrie 2020

Călin Dragoman, psiholog, pasionat de înțelegerea și optimizarea mecanismelor de funcționare ale minții umane. Absolvent al Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, licență 2013 și master 2015. Psiholog specializat în consiliere psihologică cognitiv-comportamentală cu experiență de peste 6 ani în cadrul Cabinetului Individual de Psihologie. Inginer telecom, absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca în 1996, pasionat de programare și de utilizarea tehnologiei în psihologie.

A conceput și scris prima versiune a programului de instruire în citirea rapidă în ianuarie 2013. În august 2015 a publicat prima versiune online a programelor de instruire www.speeread.ro, care, atenție, dublează viteza de citire fără încordare.

AVANTAJE
# Explicații punctuale, practice
# Atmosferă relaxată

Atelierul este transmis LIVE online gratuit pe homepage JURIDICE. Înregistrarea video este rezervată membrilor.

Unde
Live online pe JURIDICE.ro

Când
Joi, 3 septembrie 2020, 14:00-15:30

Tematica

1. Ce este citirea rapidă optimizată

2. Cum poate fi crescută viteza de citire fără efort intelectual

3. Demo viteza de citire+capacitatea de memorare și antrenamentul propriu-zis

4. Întrebări și răspunsuri

Răspunsuri la întrebări
La înscriere, participanții sunt rugați să adreseze invitatului întrebări/solicitări de precizări, care vor fi analizate în cadrul atelierului.

ATELIERE JURIDICE


Vă rugăm să ne scrieți doar după ce consultați politica de confidențialitate. Datele dumneavoastră vor fi utilizate pentru a menține contactul cu dumneavoastră, nu în scop de marketing. Pentru a fi informați cu privire la evenimente pe care le considerăm interesante pentru juriști, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru special dedicat evenimentelor.

Special inquiries and Partnership
Daria NiculceaDaria Niculcea
Business Director JURIDICE.ro
evenimente@juridice.ro

0752247630