125 citiri

Legal Accelerators / 26-27 noiembrie 2020, Online

Legal Accelerators

conferință și expoziție internațională

26-27 noiembrie 2020

Online

Legal Accelerators, conferință și expoziție internațională online pe tema inovării și digitalizării în domeniul juridic, va avea loc în 26-27 noiembrie cu peste 500 de profesioniști așteptați în public. Mai mult de 30 de experți internaționali în domeniul juridic și al tehnologiilor de vârf din domeniile IT și conexe vor susține prezentări și workshop-uri în cadrul evenimentului organizat de o echipă din Cluj-Napoca și desfășurat pe o platformă dezvoltată de IT-iști români din Sillicon Valley. Evenimentul este o premieră pentru România.

Până în acest moment și-au confirmat participarea peste 30 de speakeri, iar printre prezențele confirmate se numără:
– Sabin Sărmaș – Președinte, Autoritatea pentru Digitalizarea României
Traian Briciu – Președinte, Uniunea Națională a Barourilor din România
– Trevor Faure – CEO, Smarter Law Solutions
– Mercedes Brown – UK Community Engagement Manager, International Legal Technology Association
– María Jesús González-Espejo – Vice President, European LegalTech Association
Vasile Ţiple – Head of Legal & Compliance Automation, UiPath
Adrian Măntoiu – Managing Director, Wolters Kluwer România
– Tudor Damian – Certified Ethical Hacker

De asemenea, pe scena digitală vor urca și reprezentanți ai Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, precum și decanii celor mai importante facultăți de Drept din România. Mai multe informații despre toți speakerii confirmați se găsesc pe legalaccelerators.com/speakers.

Temele abordate de speakeri vor include inovarea în domeniul juridic, inteligența artificială și tehnologia blockchain în domeniul juridic, securitatea cibernetică, protecția datelor, etica serviciilor juridice, etc.

Legal Accelerators nu se adresează doar celor familiarizați cu domeniul Legal Tech, ci tuturor profesioniștilor din domeniul juridic, specialiștilor în IT, experților în noile tehnologii, antreprenorilor care doresc să se dezvolte profesional și să beneficieze de cele mai recente instrumente din domeniu.

Conferința, programată să aibă loc inițial fizic, în Cluj-Napoca, a fost mutată online din cauza actualei pandemii. Evenimentul se va desfășura pe o platformă digitală specială în cadrul căreia participanții vor putea interacționa în grupuri sau în privat, în spații digitale dedicate. Evenimentul va include și o expoziție în cadrul căreia companii tech de top își vor expune produsele, aplicațiile și soluțiile tehnice și vor face prezentări la standuri digitale.

Legal Accelerators va aduce pe scena digitală și momente de socializare și relaxare, inclusiv un concert online la care vor avea acces toți participanții înscriși și o degustare de bere la care vor avea acces doar cei care optează pentru biletele Full Event Pass, până miercuri, 18 noiembrie, ora 23:59.

Agenda orientativă a evenimentului, alături de subiectele pe care speakerii le vor aborda în cele două zile de conferință și programul momentelor de socializare și relaxare pot fi consultate aici: https://legalaccelerators.com/agenda/.

Programul final va fi publicat luni, 16 noiembrie.

”Legal Accelerators este un eveniment care consolidează poziția Clujului ca un centru major de inovare tehnologică și de excelență academică și nu este nicio surpriză că orașul se află printre finaliștii concursului pentru desemnarea Capitalei Europene a inovării în 2020. În mod tradițional, școala de drept a Universității Babeș-Boylai este considerată printre cele mai bune din țară, această reputație fiind dublată, în utimii 15 ani, de cea a unui centru de excelență în zona IT și a noilor tehnologii. A fost oarecum natural să le aducem pe cele două la un loc și să imaginăm un creuzet unde aplicațiile și soluțiile tehnice vin să schimbe radical modalitatea în care serviciile juridice sunt oferite, felul în care profesioniștii din domeniul juridic și din administrația publică interacționează cu cetățenii” spune Mihai Cărăbaș, avocat partener în cadrul Cărăbaș, Lungu – Societate Civilă de Avocați, fondator Legal Accelerators.

Biletele pentru Legal Accelerators pot fi achiziționate accesând legalaccelerators.com/tickets.

Studenții beneficiază de 50% reducere din prețul biletelor. De asemenea, membrii Uniunii Naționale a Barourilor din România, Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, International Legal Tech Association și European Legal Tech Association beneficiază de 30% reducere.

Conferința Legal Accelerators este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Astfel, toți avocații care profesează în România vor primi puncte de pregătire profesională care se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A. – Institutul Național Pentru Pregătirea Și Perfecționarea Avocaților.

Partenerii evenimentului, confirmați până la acest moment, sunt: ILTA – International Legal Technology Association, ELTA – European Legal Tech Association, Wolters Kluwer Romania, Europe Future Summit, Liquid Legal Institute, Tech&Law Israel, Autoritatea pentru Digitalizarea României, Uniunea Națională a Barourilor din România, Baroul Cluj, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, Facultatea de Drept – Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, Facultatea de Drept, Universitatea București, Facultatea de Drept – Universitatea de Vest, Timișoara, Facultatea de Drept – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Iași, Facultatea de Drept – Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept – Universitatea “Lucian Blaga”, Sibiu, ELSA – Asociația Europeană a Studenților în Drept, Consiliul Local și Primăria Cluj-Napoca, Filiala Cluj- Napoca a Asociației Europene a Studenților în Drept – ELSA, Centrul Cultural Clujean, Cluj IT Hub, Rubik Hub, Societatea Română de Cercetare pentru Afaceri Publice și Private, Legal Hackers, EBAN – European Business Angels Network, Casa de Cultură a Studenților Cluj- Napoca, ThinkUp Academy.

Proiectul Legal Accelerators este realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Discursurile din cadrul evenimentului se vor desfăşura exclusiv în limba engleză.

Mai multe informații despre Legal Accelerators:
Website oficial: legalaccelerators.com
LinkedIn: linkedin.com/company/legal-accelerators-conference
Facebook: facebook.com/legalaccelerators

Evenimente conexe