Perspective ale Dreptului Afacerilor în mileniul al treilea (ed. 12) / 18 noiembrie 2022, Hybrid

Societatea de Științe Juridice și Administrative și Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice din București organizează

Conferința internațională

Perspective ale Dreptului Afacerilor în mileniul al treilea (ed. 12)

18 noiembrie 2022

Conferința se va desfășura în format hibrid: cu prezență fizică în cadrul Academiei de Studii
Economice din București și online pe Zoom

Tematică
Conferinta este o platforma de dezbateri juridice care examineaza dezvoltarile recente si perspectivele de evolutie ale dreptului afacerilor. In cadrul Conferintei pot fi sustinute lucrari din toate domeniile stiintelor juridice, care vor fi inscrise, în functie de continutul lor, intr-una dintre cele trei sectiuni:
I. Drept public. Pentru tematica orientativă click aici.
II. Drept privat. Pentru tematica orientativă click aici.
III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional. Pentru tematica orientativă click aici.

La Conferinta se pot inscrie atat persoane care doresc sa sustina o lucrare stiintifica, cat si persoane care doresc doar sa audieze dezbaterile.

Participantii au oportunitatea de a inscrie o a doua lucrare stiintifica platind o taxa suplimentara.

Conferinta este indexata in CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX – CLARIVATE ANALYTICS din 2013

Publicații
Toate lucrarile sustinute in cadrul Conferintei se vor regasi intr-una din urmatoarele publicatii:
– în revista Juridical Tribune – Tribuna Juridică, singura revistă de științe juridice din România indexată in Web of Science Clarivate Analytics (Thomson Reuters) și în Scopus.
– în limba engleză publicate de edituri cu prestigiu internațional în domeniul stiintelor juridice (Cambridge Scholars Publishing, Peter Lang International Academic Publishers, ADJURIS – International Academic Publisher) și indexate în CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX – CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS).
– în reviste partenere ale Conferinței indexate in baze de date internationale recunoscute pentru domeniul stiintelor juridice (Scopus, Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, ERIH Plus, WorldCat, KVK): Perspectives of Law and Public Administration, International Journal of Business Governance and Ethics, Acta Juridica Hungarica, European Review of Public Law, Central and Eastern European Legal Studies, International Investment Law Journal.

Termene limită
10 noiembrie 2022: trimiterea formularului de participare completat. Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul și rezumatul lucrării care va fi susținută la Conferință, fie cu opțiunea de a asista la dezbateri, fără înregistrarea unei lucrări științifice. Completează aici formularul de participare la Conferință.
12 noiembrie 2022: trimiterea textului integral al lucrării științifice in limbile română și engleză. Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință.
14 noiembrie 2022: confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței.
16 noiembrie 2022: plata taxei de participare.

Vizitați site-ul Conferinței: http://www.businesslawconference.ro
Pe site gasiti mai multe informatii despre conditiile de inscriere, taxa de participare, posibilitatea de a inscrie doua lucrari stiintifice, cerintele de redactare pentru lucrarile stiintifice, publicatiile conferintei, programul stiintific, parteneri, serviciul de traduceri in limba engleza oferit autorilor.

Urmariți-ne pe: https://www.facebook.com/BusinessLawConferences, https://www.facebook.com/groups/adjuris, https://www.linkedin.com/company/business-law-conference/

E-mail: Vă rugăm să adresați orice întrebare privind Conferința la adresa de email: catalin.sararu@businesslawconference.ro