Perspectives in Banking and Financial Law (ed. 15) / 7 octombrie 2022, Online

Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice din București împreună cu Societatea Europeană de Drept Bancar și Financiar – România, Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Bancar și Financiar, Societatea Română de Dreptul Afacerilor, cu participarea reprezentanților principalelor organizații profesionale din domeniu și oficiali români, organizează

Conferința internațională

Perspectives in Banking and Financial Law (ed. 15)

7 octombrie 2022

Online

Ora 10:00

Partener media: JURIDICE.ro

Conferința se transmite LIVE ONLINE gratuit pe @homepage juridice.rojuridice.ro/livehttps://www.facebook.com/JURIDICE.ro și youtube.com/c/videojuridice.

PROGRAM

Conferința va fi transmisă live pe canalele online ale Facultății de Drept din cadrul ASE, dar și pe cele ale partenerilor Wolters Kluwer și JURIDICE.ro.

Conferința oferă oportunitatea tuturor celor interesați de domeniul bancar, drept financiar și tehnologie (FinTech) să discute și să dezbată idei si viziuni privind evoluția tehnologică și impactul acesteia asupra mediului financiar-bancar.

La eveniment vor participa reprezentanți ai principalelor organizații profesionale din domeniu și  oficiali români din sistemul public alături de practicieni, cercetători și cadre universitare din tara și străinătate, interesați de dreptul bancar, financiar și Fintech.

Participarea este gratuită! Mai multe detalii despre înscriere, găsiți pe site-ul conferinței: http://bankingfinanciallaw.rsbl.ro/registration/

Lucrările conferinței vor fi publicate într-una dintre revistele partenere:
– Revista „Dreptul” – revistă indexată BDI, publicată de Uniunea Juriștilor din România
– European Business Law Journal – revistă indexată BDI
– Curier fiscal – revistă indexată BDI, publicată de Editura C.H. Beck
– Revista Română de Drept al Afacerilor, revistă indexată BDI, publicată de Wolters Kluwer

Evenimente conexe

Leave a Reply