JURIDICE by Night. Special edition (5th floor, New Naive) / 28 septembrie 2023

JURIDICE by Night

Special edition

together with APAIR

5th floor, New Naive 

Toate locurile au fost ocupate. Vă mulțumim!

JURIDICE.ro împreună cu APAIR (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România), vă așteaptă joi, 28 septembrie 2023, de la ora 20:00, la Naive (Bd. I.C. Brătianu 36, et. 5 – New Naive – Magazinul București), la o petrecere de excepție, unde lumea juridică și cea imobiliară se unesc într-o atmosferă plină de entuziasm și bucurie.

Împreună cu APAIR, ne dorim să unim profesioniști din domeniul juridic și reprezentanți ai industriei imobiliare pentru a sărbători și a întări legăturile dintre cele două domenii complementare. Ne dorim să oferim participanților oportunitatea de a-și lărgi orizonturile, de a întâlni colegi din domeniu și de a împărtăși povești și cunoștințe. Este un moment de relaxare și conexiune, unde putem să ne cunoaștem mai bine, să dezvoltăm relații și să ne bucurăm de compania unor oameni inspirați și excepționali.

Înscrierile și rezervările pentru mese se fac la juridicebynight@juridice.ro, în limita a 150 locuri disponibile, astfel vă rugăm să ne scrieți din timp pentru rezervare. Atenție, pentru confirmarea rezervărilor și satisfacerea preferințelor dumneavoastră, numele și numărul de telefon, (nu și adresa de e-mail), vor fi comunicate partenerului Naive.

Eveniment organizat de JURIDICE.ro, APAIR & Naive și dedicat profesioniștilor din domeniul juridic și reprezentanților industriei imobiliare.