Școala Superioară de Cadre / 28 septembrie 2023, Online

Casa Paleologu organizează

Școala superioară de cadre

28 septembrie 2023

Curs online – Webinar live

:: Click aici pentru înscriere

Școala de Cadre este un proiect format din întâlniri online și este dedicat liderilor din organizații, antreprenorilor și managerilor, celor care sunt la cârma unor grupuri numeroase de oameni care lucrează împreună.

Pentru a avea organizații funcționale, care se mișcă în direcțiile dorite și care se adaptează la condițiile actuale, este nevoie de leadership și de followership. Orice manager sau antreprenor are nevoie de echipă, deci are nevoie de modele, de lecții de management și de followership. Are nevoie și să știe să se exprime, să vorbească, să motiveze, să explice, să mobilizeze. Pentru a conduce, este nevoie de abilitatea de a gândi logic și de a lua rapid decizii care îi afectează pe ceilalți.

Fiind adaptat mentalității românești, dar și feluritelor particularități ale națiilor occidentale, programul Casei Paleologu propune în același timp o abordare relaxată și bine documentată, presărată cu discuții din experiența proprie a lectorului și oaspeților cursului. Abordare relaxată pentru că programul nu este strict, însă are ca borne principale leadership-ul, văzut în mod critic și foarte sincer, followership-ul, ca o condiție sine qua non a leadership-ului, precum și virtuțile esențiale, alese pe sprânceană pentru a fi analizate.

La ce ajută cele de mai sus? Capacitatea de sinteză a informațiilor, gândire logică, raționament, analiză simultană de elemente multiple, în multiple medii, cu actori imprevizibili, abilitate decizională, alegeri asumate, abilități din lumea reală care contribuie la o viață echilibrată în business.

Școala superioară de cadre, ediția anului 2023, începe pe 28 septembrie 2023 și durează până pe 13 decembrie 2023.

Programul format din întâlniri online este dedicat liderilor din organizații, antreprenorilor și managerilor, celor care sunt la cârma unor grupuri numeroase de oameni care lucrează împreună. 

În urma înscrierii pe site, vă rugăm să ne transmiteți CV-ul dumneavoastră la adresa cursuri@paleologu.com. 

Plata onorariului se poate face cu taxa de înscriere de 4875 de lei, apoi plățile pot fi făcute lunar, câte 3333 lei. Sumele sunt exprimate în lei și conțin TVA 19%.

Ca să avem organizații funcționale, care se mișcă în direcțiile dorite și care se adaptează la condițiile actuale, avem nevoie de leadership și de followership. Orice manager sau antreprenor are nevoie de echipă, adică de followeri, deci are nevoie de modele, de lecții de management și de followership. Are nevoie și să știe să se exprime, să vorbească, să motiveze, să explice, să mobilizeze. Ca să putem conduce avem nevoie să gândim logic și să luăm rapid decizii care îi afectează pe ceilalți.

Programul include pregătire în:

– Retorică (în corporateză, public speaking) – exemple, exerciții, teorie

– Dialectică (foarte des am auzit-o numită critical thinking) – exemple, teorie, exerciții

– Modele de leadership aplicat, studii de caz

– Followership

Adaptat mentalității românești, dar și feluritelor particularități ale națiilor occidentale, programul Casei Paleologu propune în același timp o abordare relaxată și bine documentată, presărată cu discuții din experiența proprie a lectorului și oaspeților cursului. Abordare relaxată pentru că programul nu este strict, însă are ca borne principale leadership-ul, văzut în mod critic și foarte sincer, followership-ul, ca o condiție sine qua non a leadership-ului, precum și virtuțile esențiale, alese pe sprânceană pentru a fi analizate.

La ce ajută cele de mai sus? Capacitatea de sinteză a informațiilor, gândire logică, raționament, analiză simultană de elemente multiple, în multiple medii, cu actori imprevizibili, abilitate decizională, alegeri asumate, abilități din lumea reală care contribuie la o viață echilibrată în business.

Vom începe pe data de 28 septembrie și ne vom vedea online aproape în fiecare săptămână, câte două ore, în serile de miercuri, de la ora 19. Am inclus două ateliere de weekend de câte o zi pentru retorică și gândire critică, tutoriale față în față cu lectorii cel puțin o dată cu fiecare participant sau la cerere – le vom stabili pe parcurs. Programul se încheie pe 13 decembrie 2023.

Lectorii vor avea invitați pe care îi vom anunța pe parcursul perioade de înscrieri.

Numărul maxim de oaspeți în acest program este de 20 persoane.

Evenimente conexe