Conferința Internațională de Drept al Tehnologiilor Financiare, Spațiului Cibernetic și Inteligenței Artificiale / 31 martie 2023, Online

Societatea de Științe Juridice și Administrative organizează

Conferința Internațională de Drept al Tehnologiilor Financiare, Spațiului Cibernetic și Inteligenței Artificiale

31 martie 2023

Online – Zoom

Tematică
Inovația tehnologică este motorul remodelării economiei și transformării dreptului. Conferinţa este o platformă de dezbateri care examinează implicațiile juridice ale utilizării inteligenței artificiale și a dezvoltărilor recente din industria serviciilor financiare sub impactul noilor tehnologii digitale.

Conferinţa îşi deschide porţile către persoane provenind din diferite ţări, din mediul universitar juridic și din rândul practicienilor dreptului, încurajând susţinerea atât a lucrărilor de interes internaţional având ca obiect dreptul tehnologiilor financiare, spațiului cibernetic și inteligenței artificiale, cât şi a lucrărilor care să reliefeze particularităţile dreptului intern în aceste domenii.

La Conferinta se pot inscrie atat persoane care doresc sa sustina o lucrare stiintifica, cat si persoane care  doresc doar sa audieze dezbaterile.

Participantii au oportunitatea de a inscrie o a doua lucrare stiintifica platind o taxa suplimentara.

Publicații
Toate lucrarile sustinute in cadrul Conferintei se vor regasi intr-una din urmatoarele publicatii:
– În revista Juridical Tribune – Tribuna Juridică, singura revistă de științe juridice din România indexată în Web Of Science Clarivate Analytics (Thomson Reuters) și în Scopus.
– Într-un volum în limba engleză publicat la ADJURIS – International Academic Publisher . Volumul va fi indexat în Conference Proceedings Citation Index – Clarivate Analytics (Thomson Reuters), Ebsco, ProQuest, HEINONLINE, CEEOL, RePEc, WorldCat, Copac, precum și în numeroase biblioteci și cataloage internaționale.
– în reviste partenere ale Conferinței: Revista de Drept Bancar și Financiar (pentru detalii despre revistă click aici), International Investment Law Journal (pentru detalii despre revistă click aici), Perspectives of Law and Public Administration (pentru detalii despre revistă click aici) – reviste indexate în baze de date internaționale recunoscute pentru domeniul științelor juridice conform Anexei nr. 24 din Ordinul ministrului educatiei naționale și cercetării științifice nr. 6129/2016.

Termene limită
23 martie 2023: trimiterea formularului de participare Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul și rezumatul lucrării care va fi susținută la Conferință, fie cu opțiunea de a asista la dezbateri, fără înregistrarea unei lucrări științifice. Completează aici formularul de participare la Conferință.
25 martie 2023: trimiterea textului integral al lucrării științifice in limbile română și engleză. Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință
27 martie 2023: confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul conferinței
29 martie 2023: plata taxei de participare

Vizitati site-ul conferintei: www.adjuris.ro/fintech
Pe site gasiti mai multe informatii despre conditiile de inscriere, taxa de participare, posibilitatea de a inscrie doua lucrari stiintifice, cerintele de redactare pentru lucrarile stiintifice, publicatiile conferintei, programul stiintific, parteneri, serviciul de traduceri in limba engleza oferit autorilor.

Urmariti-ne pe: https://www.facebook.com/FinTechLawConference, https://www.facebook.com/groups/adjuris, https://www.linkedin.com/company/fintech-law-conference

E-mail: Vă rugăm să adresați orice întrebare privind Conferința la adresa de email: catalin.sararu@adjuris.ro

Evenimente conexe