Curs Expert Achiziții Publice / 20-28 februarie 2024

Euro Best Team organizează

Curs Expert Achiziţii Publice se adresează tuturor celor care doresc să obțină o specializare în domeniul achizițiilor publice, sau lucrează deja într-un departament de achiziții publice și doresc să se perfecționeze, ofertanților care vor să învețe să analizeze și să clarifice condițiile de participare și de depunere a ofertei, funcționarilor publici care lucrează în instituții publice, sau persoanelor care doresc să lucreze în instituții publice si vor să obțină competențe pentru a elabora și gestiona proceduri de achiziții publice. Sunt de asemenea invitați să participe managerii care coordonează și verifică activitățile de achiziții publice.

Cursul Expert Achiziții Publice este organizat de Euro Best Team din anul 2007, fără întrerupere, și se bucură de succes atât în rândul corporațiilor (instituții publice și private), cât și în rândul persoanelor fizice. Succesul este asigurat atât de calitatea lectorilor, cât și de conceptul unic de organizare, aducând împreună grupuri de ofertanți și contractanți, aspect ce facilitează procesul de înțelegere a domeniului achizițiilor publice. Sunt evidențiate totodată interesele și așteptările de cealaltă parte a „baricadei”, astfel încât, în practică, experții de achiziții publice să poată intocmi documentele în mod corect.

Tematica acoperă întreaga arie de competențe aferente standardului ocupațional, precum și aplicațiile practice ce țin de gestionarea platformei SEAP/SICAP.  Cursul este 100% practic ;i interactiv, iar locurile sunt limitate s[ se completează în ordinea înscrierii.

:: Click aici pentru mai multe detalii

Structură Module Tematice şi Aplicaţii Practice

Modul 1: Legislaţie actualizată

Modul 2: SEAP / SICAP

Modul 3: Autorităţi contractante

Modul 4: Ofertanţi

Beneficii

Certificare Curs Expert Achiziții Publice

Detalii organizatorice

 

:: Click aici pentru mai multe detalii