Cursuri de engleză juridică

Speak Out organizează

Cursuri de engleză juridică

Curs General de Engleza Juridică
Acest curs se adresează profesioniștilor din domeniul juridic interesați să pătrundă în universul plin de provocări al acestui limbaj, acoperind toate ariile majore de practică. Pe lângă faptul că participanții vor avea oportunitatea de a învăța terminologia specifică, cursul se distinge prin dinamismul său, punând un accent pe comunicarea verbală și scrisă. Astfel, participanții vor fi introduși în situații reale întâlnite în activitatea profesională zilnică, de la interviurile avocat-client la redactarea de e-mailuri destinate clienților și elaborarea de opinii juridice în domenii precum:
– Drept procesual civil
– Dreptul contractelor
– Drept comercial
– Dreptul proprietății intelectuale
– Dreptul muncii
– Insolvență

Durata: 20 de ore (4 ore de curs /săptămână)
Preț: 1000 de lei

TOLES Masterclass
Acest curs asigură cunoștințele necesare pentru a excela în limba engleză juridică și a obține certificarea internațională TOLES (Test of Legal English Skills), recunoscută de: Curtea de Justiție a Uniunii Europene, Curtea Penală Internațională, Banca Centrală Europeană, KPMG, PricewaterhouseCoopers, Dupont, Siemens, Linklaters, Deutsche Bundesbank, printre alții și răspunde în mod specific necesităților lingvistice ale profesioniștilor din domeniul juridic. Există trei tipuri de examene în funcție de nivelul de limbă engleză al participanților, iar Speak-Out oferă cursuri de pregătire pentru fiecare: TOLES
Foundation (B1/B2), Higher (B2) și Advanced (C1/C2).

Durata: 20 de ore (4 ore de curs /săptămână)
Preț: 1000 de lei

Fluență Juridică în 30 de Minute de Speaking
Cursul este conceput pentru a îmbunătăți competențele de comunicare verbală în limba engleză juridică. Cursul nostru propune o sesiune zilnică de 30 de minute, personalizată să corespundă programului fiecărui participant. Datorită flexibilității profesorilor noștri, participanții au posibilitatea de a-și programa sesiunile în funcție de disponibilitate.

Durată: 30 de minute
Preț: 70 de lei/ sesiune

Esențialul Dreptului Penal în Limba Engleză
Cursul nostru este destinat profesioniștilor care activează în domeniul dreptului penal, interesați de îmbunătățirea terminologiei juridice, sporind astfel eficiența comunicării atât în mediul verbal, cât și în cel scris.

Principalele teme:
– Drept Penal – Partea Generală (cauze justificative, cauze de neimputabilitate, tentativă, tipuri de pedepse, circumstanțe atenuante și agravante, măsuri de siguranță, etc.)
– Drept Penal – Partea Specială (tipuri de infracțiuni)
– Codul de Procedură Penală (acțiunea penală, acțiunea civilă în procesul penal, participanți, competența organelor penale, probe, mijloace de probă, urmărirea penală, camera preliminară, judecata, executarea hotărârilor penale)

Durată: 8 ore
Preț: 400 de lei

Legislație și Limbaj: Engleza pentru Dreptul Comercial
Cursul nostru se adresează avocaților specializați în domeniul dreptului comercial. Scopul principal este de a îmbunătăți abilitățile lor de redactare și coerență în interacțiunea verbală atunci când oferă servicii de consultanță clienților.

Astfel, principalele teme abordate sunt:
– Înființarea societăților (documentele și procedurile ce trebuie respectate la înființare)
– Tipurile de societăți prevăzute de legislația românească
– Dispoziții legate de contribuțiile la capitalul social, sistemele de management, Adunările Generale ale Acționarilor, așa cum sunt stabilite în Legea Societăților nr. 31/1990
– Modificări de statut (redactarea hotărârilor acționarilor în ceea ce privește schimbarea denumirii societății, a sediului social, majorarea/ reducerea capitalului social, numirea/înlocuirea unui administrator, divizări, fuziuni, lichidări, etc.)

Durată: 8 ore
Preț: 400 de lei

Argumentează în Engleză: Curs pentru Litigii
Cursul nostru este destinat avocaților litiganți interesați de îmbunătățirea terminologiei juridice pentru a comunica mai eficient cu clienții lor.

Principalele beneficii sunt:
– Dobândirea terminologiei juridice specifice procedurii civile
– Utilizarea limbajului formal în scris (informări către clienți privind strategia din dosar, etapele procedurii)
– Explicarea problemelor legate de dosar în cadrul întâlnirilor cu clienții

Durată: 8 ore
Preț: 400 de lei

Înscrieri: office@speak-out.ro
+40 771 325 050

Regăsiți site-ul nostru aici.

Programul cursurilor este stabilit în funcție de disponibilitatea participanților. În momentul înscrierii, vă rugăm să ne transmiteți zilele și orele disponibile pentru curs.

Cursurile sunt organizate atât face-to-face (la biroul nostru – Str. Constantin Rădulescu Motru 13, Bl.13, Et.8, Ap.81, Sector 4, București/sediul societăților care sunt interesate de cursurile oferite), cât și online.

Se acordă diplomă de participare.