Evaluare Psihologică Acreditată

Euro Best Team organizează

:: Click aici pentru înscriere

Evaluare Psihologică Acreditată
Singurul furnizor acreditat la nivel național

– Testarea psihologică a devenit probă de concurs și este eliminatorie înaintea probei de interviu. Testarea psihologică la Concursul de Admitere INM se bazează pe analiza opțiunilor candidatului, pus în diverse situații. Pe baza opțiunilor, se constituie un profil psihologic, construit pe 2 piloni – aptitudini cognitive și personalitate.

– Te invităm ca înainte de concurs să explorezi structura ta psihologică printr-o testare realizată de specialiști autorizați, cu respectarea metodologiei de concurs și cu teste din categoria celor aplicate în cadrul Concursului INM.

– Evaluarea psihologică se face 1 la 1 cu psihologul, în 2 sedințe: 1 sedință prealabilă testarii și 1 sedință după testare. La finalul testarii vei primi un raport individual care îți va indica seturi de opțiuni la care trebuie să reflectezi înainte de proba de concurs. În plus, la sedința de consiliere după testare, psihologul îți va prezenta rezultatele testării și te va ghida pentru optimizarea rezultatului la concurs. Testarea se va desfășura pe o platformă electronică, dedicată acestui scop. La rapoartele de evaluare au acces doar persoanele evaluate și psihologul acreditat, cel care face și recomandări, dacă este cazul.

Preț: 1000 lei

Psiholog Livia Mohîrță
– Psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare și dezvoltare personală și organizațională, cu studii masterale internaționale în Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială Unificatoare (PEU) și Dezvoltare Personală (Universitatea București);
– Deține o vastă experiență în pregătirea candidaților la probe psihologice pentru admiterea la instituții publice și europene
– Are pregătire în formare NLP Practitioner – IANLP și experiență în educația non-formală a copiilor, adolescenților;
– Cercetator DICE (proiect international Comenius) și în consiliere și diagnoza organizațională – studii aprofundate MBA Open University Londra.
– Consilier vocațional acreditat.