Curs Expert Achiziții Publice / 20-24 mai 2024, Online

Euro Best Team organizează

:: Click aici pentru înscriere

Învață să scrii oferte câștigătoare!

Curs Expert Achiziţii Publice se adresează tuturor celor care doresc să obțină o specializare în domeniul achizițiilor publice, sau lucrează deja într-un departament de achiziții publice și doresc să se perfecționeze, ofertanților care vor să învețe să analizeze și să clarifice condițiile de participare și de depunere a ofertei, funcționarilor publici care lucrează în instituții publice, sau persoanelor care doresc să lucreze în instituții publice si vor să obțină competențe pentru a elabora și gestiona proceduri de achiziții publice. Sunt de asemenea invitați să participe managerii care coordonează și verifică activitățile de achiziții publice.

Cursul Expert Achiziții Publice este organizat de Euro Best Team din anul 2007, fără întrerupere, și se bucură de succes atât în rândul corporațiilor (instituții publice și private), cât și în rândul persoanelor fizice. Succesul este asigurat atât de calitatea lectorilor, cât și de conceptul unic de organizare, aducând împreună grupuri de ofertanți și contractanți, aspect ce facilitează procesul de înțelegere a domeniului achizițiilor publice. Sunt evidențiate totodată interesele și așteptările de cealaltă parte a „baricadei”, astfel încât, în practică, experții de achiziții publice să poată intocmi documentele în mod corect.

Tematica acoperă întreaga arie de competențe aferente standardului ocupațional, precum și aplicațiile practice ce țin de gestionarea platformei SEAP/SICAP.  Cursul este 100% practic ;i interactiv, iar locurile sunt limitate s[ se completează în ordinea înscrierii.

Programa Completă, Acoperă Setul Complet de Competențe Europene

Modul 1: Legislaţie actualizată

Modul 2: SEAP / SICAP

Modul 3: Autorităţi contractante

Modul 4: Ofertanţi

Beneficii

Certificare Curs Expert Achiziții Publice

Detalii organizatorice

 

Lectori cu peste 20 de ani experiență în domeniul achizițiilor publice ofertant/contractant

Lector – Daniela Mogoș
Daniela Mogoș este avocat specializat în domeniul achizițiilor publice, având vastă experiență din partea autorității publice, în activități precum: întocmirea Planului Anual de Achiziții, întocmirea documentației de atribuire, organizarea procedurilor de achiziții publice, lansarea in SEAP/SICAP a anunțurilor de participare, desemnarea ofertelor câștigătoare, avizarea pentru legalitate a contractelor de achiziții publice.

Daniela a susținut peste 100 de sesiuni de formare in achiztii publice, atât pentru autorități publice, cât și pentru ofertanți. În prezent, Daniela oferă consultanță marilor operatori economici, în vederea ofertării, dar și instutuțiilor publice pentru elaborarea procedurilor de achiziții. Daniela Mogoș este Membru al Baroului București și este trainer acreditat la nivel european, în domeniul achiziților publice.

Lector – Hermina Anton

Hermina Anton este trainer specializat in domeniul Achizitiilor Publice Acreditat CAFFPA și formează experti de achizitii publice atât in randul ofertantilor, cat si in randul contractantilor. Cursurile ei sunt permanent actualizate cu legislatia in vigoare, documentate, pline de informație valoroasă și exerciții utile care facilitează procesul de deprindere a competentelor si abilităților necesare formarii expertilor de achiziții publice. Activitatea de zi cu zi implică elaborarea de proceduri de achiziții publice pentru autorități publice, dar și evaluarea ofertelor. Atitudinea prietenoasă și plină de energie transformă fiecare sesiune de curs într-o experiență memorabilă. Hermina este licențiată în drept și de-a lungul carierei a urmat numeroase cursuri și specializare în domenul achizițiilor publice, atât în țară, cât și în străinătate. Hermina pregătește experți în domeniul achizitiilor publice de mai bine de 10 ani, este un trainer excelent pe care il recomandăm tuturor celor care doresc să isi extinda domeniul cunoașterii în domeniul achizițiilor publice, ofertanți sau contractanți.

Un curs de achiziții publice 100% practic și interactiv

Cursurile de achiziții publice organizate de Euro Best Team sunt acreditate și sunt susținute de traineri cu minim 20 de ani de experiență practică.

Curs Expert Achiziții Publice este susținut de Euro Best Team din anul 2007 fără întrerupere. la Cursul de Expert Achiziții Publice a avut până în prezent peste 3500 de participanți, atât din mediul privat, cât și din instituții publice.

Curs Expert Achiziții Publice Acreditat oferă un cadru interactiv de învățare și selectează cele mai potrivite spețe și studii de caz menite să faciliteze actul de învățare.

Cursanții parcurg ușor materia și se implică activ în dezbaterile lansate de lector pe tot parcursul cursului.

Cursul Expert Achizitii Publicer este unul dintre cele mai apreciate cursuri, deoarece imbină intr-un mod util informatiile teoretice, aplicașiile practice si legislatia actualizata.

Fiind un curs online de achiziții publice, se pot înscrie participanți de oriunde.

Atât teoria, cat si aplicatiile practice se susțin online. De asemenea, examenul de certificare cu comisie se susține tot în mediul onine.

Important: la cursurile de achiziții publice organizate de Euro Best Team nu există taxă de înscriere suplimentară taxei de participare. De asemenea, Euro Best Team nu percepe taxă suplimentară de examen.

:: Click aici pentru mai multe detalii