JURIDICE by Night. White Nights edition / 27 iunie 2024

JURIDICE by Night

White Nights edition

Data: Joi, 27 iunie 2024, ora 20:00

Locația: Naive, Bd. I.C. Brătianu 36, et. 6 – Magazinul București*
* Intrarea este gratuită, se achită doar consumația

Despre eveniment: Vă invităm să petreceți una dintre cele mai lungi nopți de vară prin momente de bucurie și relaxare alături de prieteni și colegi.

În cadrul evenimentului, veți avea șansa de a interacționa cu profesioniști din domeniul juridic, oferindu-vă posibilitatea de a crea legături valoroase într-un mediu informal și prietenos.

Muzica live și strălucirea lunii din nopțile albe vor adăuga o atmosferă relaxată, iar gustările fine și băuturile vor fi partenerii perfecți pentru discuții și crearea oportunităților de a vă extinde rețeaua de contacte într-un cadru elegant și rafinat.

Înscrieri și rezervări: Pentru a vă rezerva un loc la acest eveniment, vă rugăm să ne contactați la adresa juridicebynight@juridice.ro

Vă rugăm să ne scrieți din timp pentru rezervare, fiind 150 de locuri disponibile.

Confirmarea rezervării: Pentru a vă oferi o experiență personalizată, vă vom solicita numele și numărul de telefon (confidențialitatea dvs. este respectată, nu vom comunica adresa de e-mail).

Organizatori: Acest eveniment este organizat de JURIDICE.ro în parteneriat cu Naive și dedicat profesioniștilor din domeniul juridic.