JURIDICE by Night. Summer Fiesta edition / 29 august 2024

JURIDICE by Night

Summer Fiesta edition

Data: Joi, 29 august 2024, ora 20:00

Locația: Naive, Bd. I.C. Brătianu 36, et. 6 – Magazinul București*
* Intrarea este gratuită, se achită doar consumația

Despre eveniment: Vă invităm să petreceți împreună ultimele zile de vară prin momente de bucurie și relaxare alături de prieteni și colegi.

JURIDICE.ro împreună cu APAIR (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România), ne dorim să unim profesioniști din domeniul juridic și reprezentanți ai industriei imobiliare pentru a sărbători și a întări legăturile dintre cele două domenii complementare. Ne dorim să oferim participanților oportunitatea de a-și lărgi orizonturile, de a întâlni colegi din domeniu și de a împărtăși povești și cunoștințe. Este un moment de relaxare și conexiune, unde putem să ne cunoaștem mai bine, să dezvoltăm relații și să ne bucurăm de compania unor oameni inspirați și excepționali.

Muzica live creează o atmosferă relaxată, iar gustările fine și băuturile vor fi partenerii perfecți pentru discuții și crearea oportunităților de a vă extinde rețeaua de contacte într-un cadru elegant și rafinat.

Înscrieri și rezervări: Pentru a vă rezerva un loc la acest eveniment, vă rugăm să ne contactați la adresa juridicebynight@juridice.ro

Vă rugăm să ne scrieți din timp pentru rezervare, fiind 150 de locuri disponibile.

Confirmarea rezervării: Pentru a vă oferi o experiență personalizată, vă vom solicita numele și numărul de telefon (confidențialitatea dvs. este respectată, nu vom comunica adresa de e-mail).

Organizatori: Eveniment organizat de JURIDICE.ro, APAIR & Naive și dedicat profesioniștilor din domeniul juridic și reprezentanților industriei imobiliare.