JURIDICE by Night. Autumn Allure edition / 28 noiembrie 2024

JURIDICE by Night

Autumn Allure edition

Data: Joi, 28 noiembrie 2024, ora 20:00

Locația: Naive, Bd. I.C. Brătianu 36, et. 6 – Magazinul București*
* Intrarea este gratuită, se achită doar consumația

Despre eveniment: Vă invităm să sărbătorim împreună cele mai fermecătoare seri de toamnă la petrecerea Autumn Allure! Bucurați-vă de atmosfera de confort și plăcere alături de prieteni și colegi.

În cadrul evenimentului, veți avea șansa de a interacționa cu profesioniști din domeniul juridic, oferindu-vă posibilitatea de a crea legături valoroase într-un mediu informal și prietenos.

Muzica live creează o atmosferă relaxată, iar gustările fine și băuturile vor fi partenerii perfecți pentru discuții și crearea oportunităților de a vă extinde rețeaua de contacte într-un cadru elegant și rafinat.

Înscrieri și rezervări: Pentru a vă rezerva un loc la acest eveniment, vă rugăm să ne contactați la adresa juridicebynight@juridice.ro

Vă rugăm să ne scrieți din timp pentru rezervare, fiind 150 de locuri disponibile.

Confirmarea rezervării: Pentru a vă oferi o experiență personalizată, vă vom solicita numele și numărul de telefon (confidențialitatea dvs. este respectată, nu vom comunica adresa de e-mail).

Organizatori: Acest eveniment este organizat de JURIDICE.ro în parteneriat cu Naive și dedicat profesioniștilor din domeniul juridic.