Aspecte tipice și atipice în interpretarea normei juridice / 19 septembrie 2022, București

Asociația Română de Filosofia Dreptului organizează

Sesiunea de comunicări științifice

Aspecte tipice și atipice în interpretarea normei juridice

Sesiune științifică dedicată dlui. prof. univ. dr. Ion Craiovan

19 septembrie 2022

Ora 16:00

Cafeneaua Literară – Cultura juridică, București (Bulevardul GHENCEA nr. 158, bloc Z, parter)

Partener media: JURIDICE.ro

Cu această manifestare științifică se inaugurează Cafeneaua literară – Cultura Juridică. Loc de întâlnire înființat și coordonat de Av. dr. Iosif Friedmann-Nicolescu.

Regulile Cafenelei Literare – Cultura Juridică:
Loc de întâlnire a lumii științifice juridice; sesiuni de dezbateri pe aspecte juridice de actualitate cu tematică stabilită; lansări de cărți și publicații, în care autorii sunt din lumea juridică [Cercetători științifici, Avocați, Magistrați, Notari, Executori, alți participanți la actul de justiție, Istorici.]
Expoziții tematice ale acestora.

În principal Cafeneaua literară va fi locul de lansare a lucrărilor de specialitate juridică și de dezbatere științifică.

Participanții la Sesiunea științifică, odată cu confirmarea participării, vor comunica tema, pe care o vor susține la manifestare maximum 5 minute. Ulterior predându-ne textul complet redactat, pentru publicare.

Participanții își suportă personal consumul de la cafenea pe întreaga perioadă de desfășurare a manifestării științifice [minimum de participant un consum: ceai, sau cafea, sau suc, ori apă minerală etc., alte produse aflate la vânzare în Cafeneaua Literară].

Confirmați participarea la 0722218344.

Evenimente conexe