2,103 citiri

Conferința Internațională a Doctoranzilor în Drept (ed. 13) / 25 iunie 2021, Timișoara

Școala Doctorală a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara și Fundația Universității de Vest organizează

Conferința Internațională a Doctoranzilor în Drept (ed. 13)

Timișoara

25 iunie 2021

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara anunță desfășurarea Conferinței internaționale a doctoranzilor în drept (International conference of PhD students in law), în format virtual, vineri, 25 iunie 2021
 
Tema generală a conferinței din acest an este Dreptul crizei / Crizele dreptului (The law of crisis / Crises in law), reunind lucrări în cadrul celor cinci secțiuni tradiționale (Drept constituțional și administrativ, Drept civil și drept procesual civil, Dreptul afacerilor, Drept penal și procesual penal și Drept internațional și european), la care se adaugă o secțiune destinată studenților de la programele de licență și masterat. 
 
Lucrările vor fi susținute în limba română sau în limba engleză, iar în cadrul secțiunii de Drept internațional și european prezentările și dezbaterile vor avea loc exclusiv în limba engleză. 
 
Conferința se va desfășura integral online, pe platforma Google Meet. Link-urile aferente fiecărei secțiuni sunt indicate în programul alăturat. 

:: PROGRAM
:: DETALII

Evenimente conexe