87 citiri

Conversații cu alumni – Despre calea (ne)bătătorită înspre studii și cariere juridice internaționale – Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara / Diana Moise (Trainee Associate, Debevoise & Plimpton, UK) / 29 aprilie 2021, Online

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara organizează

Conversații cu alumni – Despre calea (ne)bătătorită înspre studii și cariere juridice internaționale

Online

29 aprilie 2021

Întâlnirile cu alumni oferă posibilitatea studenților Facultății de Drept să cunoască și să interacționeze în mod informal cu o parte dintre absolvenții care au urmat un parcurs academic și/sau profesional în străinătate după finalizarea studiilor juridice în cadrul UVT. Conversațiile sunt menite să creeze o punte între studenți și comunitatea de alumni ai Facultății de Drept, prin împărtășirea de către cei din urmă a experiențelor personale și profesionale care pot servi drept sursă de inspirație pentru cei aflați la început de drum. Dincolo de utilitatea practică a informațiilor transmise în acest mod, scopul ultim al inițiativei este de a contribui la consolidarea sentimentului de apartenență la comunitatea Facultății de Drept și a Universității de Vest din Timișoara.

Evenimentul se va desfășura online, joi, 29 aprilie 2021, de la ora 16:00 și o va avea ca invitată pe Diana Moise (Trainee Associate, Debevoise & Plimpton, UK). 

Seria de evenimente este gestionată de doamna lect. univ .dr. Sorina Doroga, prodecan al Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara.

Evenimente conexe