5,361 citiri

Gala – ACJSFB Hall of Fame Awards / 26 ianuarie 2021, Online

Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar organizează, împreună cu partenerul său, JURIDICE.ro, și vă invită să participați la

Gala – ACJSFB

Hall of Fame Awards

Eveniment deschis publicului, care va avea loc online, în data de 26.01.2021, ora: 18:30

Partener media: JURIDICE.ro

Ne-am propus să recunoaștem public meritele profesionale atât ale juriștilor din sistemul financiar-bancar, cât și pe cele ale ambasadorilor acestora din alte categorii profesionale (stakeholders interni și externi) și care au sprijinit activitatea profesională a comunității juridice ori au fost și sunt alături de Asociație.

Cele patru categorii de premii pe care le vom acorda sunt:
– Juristul Anului 2020:
– Juristul Inovator al Anului 2020;
– Juristul Business Partner al Anului 2020;
– Ambasadorul Comunității Juridice în Anul 2020.

Ne dorim ca, prin vocea comunității noastre profesionale și pe baza nominalizărilor făcute de către organizațiile în care colegii noștri activează, să premiem meritele și realizările profesionale, să promovăm oameni talentați, să prezentăm povestea din spatele omului care este premiat.

Vom contribui astfel motivațional la susținerea excelenței profesionale și la furnizarea de modele inspiraționale valoroase pentru organizațiile în care ne desfășurăm activitatea.

Nu în ultimul rând, vom facilita totodată vizibilitatea extinsa a membrilor comunității noastre, creând pe viitor noi oportunități de interacțiuni profesionale care să aducă în dezbatere cele mai creative sau, dimpotrivă, pragmatice abordări, pentru a permite validarea și dezvoltarea lor la nivel de industrie și, implicit, eficientizarea ariei de business aferente, cu beneficii incontestabile, inclusiv pentru utilizatorul final al serviciilor financiar- bancare.

Întrucât dorim să-i premiem acei profesioniști ai dreptului din sistemul financiar-bancar care au reușit să aibă o contribuție vizibilă și cu impact profesional real în echipele din fac parte, ne-am adresat, atât direct, cât și indirect către conducerea tuturor instituțiilor din industrie și departamentelor juridice ale acestora, pentru nominalizarea celor mai performanți și implicați colegi ai noștri.

Premisele unei astfel de nominalizări le-am sintetizat într-un set de criterii menite a facilita o înțelegere unitară, pe care le puteți accesa aici.

Ne-au facut onoarea de a accepta jurizarea evenimentului ACJSFB Hall of Fame Awards:

În calitate de președinte: domnul Alexandru Păunescu, Director al Direcției Juridice a BNR;

În calitate de membri:
– domnul avocat Ion Dragne, Decan al Baroului București;
– doamna Flavia Popa, Secrétaire Général la BRD GSG;
– domnul Alexandru Berea, Executive Director al Legal Division în cadrul BCR;
– doamna Mirela Iovu, vicepreședinte al CEC Bank;
– domnul Adrian Ispas, Head of Legal în cadrul BNP Paribas Personal Finance Romania.

Pentru fiecare categorie, Juriul ACJSFB Hall of Fame Awards va desemna primii trei clasați, dintre care subsecvent va fi departajată persoana premiată.

Termenul limită pentru formularea și primirea nominalizărilor este data de 15.12.2020, inclusiv.

Pentru detalii suplimentare referitoare la acest eveniment, ne puteți contacta pe email la info@acjsfb.ro și la acjsfb@gmail.com.

Evenimente conexe