547 citiri

Law, business & society / 25 mai 2021, Online

ELSA Timișoara organizează

Law, business & society

25 mai 2021

Online

Știai că în spatele unui antreprenor de succes se află, de multe ori, un avocat dedicat?
Vrei să știi care sunt abilitățile necesare pentru a pune bazele unui business de succes?

ELSA Timișoara, prin intermediul departamentului Seminare & Conferințe, te invită să iei parte, în data de 25 mai, ora 16:00, la evenimentul „Law, business & society”.
Discuția în plen va avea ca punct de plecare noțiunea de Business Law care, odată cu trecerea la economia de piaţă şi pe măsura dezvoltării sectorului privat, cunoaște o importanță crescândă.

În cadrul acestui eveniment, doamna Daria NICULCEA – Director Executiv JURIDICE.ro și doamna avocat Ruxandra VIȘOIU, fondator R&R Partners, ne vor ajuta să descoperim domeniul business-ului, împărtășindu-ne aspecte privitoare la propriul parcurs profesional.
Lumea afacerilor evoluează în permanență. Instrumentele de legal tech își fac simțită prezența chiar și în firmele de avocatură din țara noastră. Soluțiile digitale ajută nu doar în desfășurarea task-urilor zilnice, ci și în procesul de luare a deciziilor de business. Soft skills, business, technology și law sunt acum conectate.

Cu toate că acest eveniment este cu și despre juriști/viitori juriști, încurajăm participarea tuturor celor care vor să înţeleagă universul ordinii fascinante ce caracterizează, cu precădere, activitatea de întreprinzător.

Astfel, dacă ți-am stârnit interesul, te rugăm să completezi formularul de înscriere aici. 
Termen limită: 23.05.2021

Link către pagina evenimentului: aici.

Vă așteptăm!

Evenimente conexe