Living Library | ELSA Bucharest – discuții relaxate despre drept cu profesioniști de succes / 22 iulie 2021, sala Sky Dome, The Journey Pub

ELSA (The European Law Students’ Association) Bucharest organizează

Living Library – discuții relaxate despre drept cu profesioniști de succes

– ediția a XIII-a –

 22 iulie 2021

Ora 20:00

Sala Sky Dome, The Journey Pub

Living Library este un proiect ce se încadrează în formatul de cafenea juridică, ceea ce presupune o serie de discuții informale purtate între studenți și profesioniști ai domeniului juridic sau din arii conexe. Discuțiile vor fi purtate simultan, profesioniștii invitați fiind situați la mese diferite. Participanții au ocazia de a interacționa cu oricare dintre invitați, având posibilitatea de a se așeza la mai multe mese și, implicit, de a participa la mai multe discuții pe durata evenimentului.

Scopul evenimentului este acela de a crea un cadru în care participanții să adreseze întrebări pe care nu ar fi avut curajul să le ridice într-un context academic, natura discuției fiind una mult mai relaxată și personală decât în cadrul altor evenimente. Deși există o temă prestabilită pentru fiecare masă, discuția poate evolua în mod natural, fără să fie restricționată.

Temele abordate de către speakeri sunt din domenii diverse, precum automatizarea activității juridice. Numărul de studenți participanți va fi de aproximativ 35, iar printre speakeri se află Radu Rizoiu (prodecan al Facultății de Drept, Universitatea din București și Partener al Rizoiu & Poenaru), Daria Niculcea (Director Executiv la JURIDICE.ro) și Vlad-Cristian Soare (cadru didactic asociat în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București și Managing Partner al Soare, Udriște și Asociații).

Evenimente conexe