33,918 citiri

Prevenirea hărțuirii: realitate și soluții legislative / 26-27 noiembrie 2021, Online

Departamentul Drept penal al Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova în colaborare cu UN Women Moldova și cu sprijinul financiar al Suediei organizează

Conferința științifică internațională

Prevenirea hărțuirii: realitate și soluții legislative

26-27 noiembrie 2021

Online

ONLINE: https://us02web.zoom.us/j/89314771458?pwd=RDlwQmo5SU41am94emkxcVFRbFpMdz09
Meeting ID: 893 1477 1458
Passcode: 664980

Pentru agendă și alte detalii click aici.


Evenimentul este organizat în cadrul campaniei „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”, pentru a marca Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor – desemnată în ziua de 25 noiembrie și cu ocazia aniversării – a 75-a a Universității de Stat din Moldova.

Obiectivul conferinței este de a oferi o platformă de discuții științifico-practice privind protecția juridică contra oricărei forme de hărțuire [hărțuirea sexuală, acte de persecuție (stalking), hărțuirea la locul de muncă (mobbing), hărțuirea pe internet, bullying ș.a.], identificarea bunelor practici de luptă contra acestui fenomen și găsirea celor mai optime soluții pentru îmbunătățirea cadrului juridic.

La eveniment vor participa reprezentante/ți ai mediului academic din Republica Moldova și din alte state, ai autorităților publice și ai societății civile, teoreticiene/i, practiciene/i, tinere/i cercetătoare/ori și alte persoane interesate de tematica conferinței.

Limbile de lucru vor fi: româna, engleza şi rusa.
Lucrările prezentate în cadrul conferinţei vor fi publicate într-o culegere separată.

Termene limită:
10 noiembrie 2021: trimiterea formularului de participare completat către organizatori. Completează AICI formularul de participare la conferință.
20 noiembrie 2021: expedierea programului conferinței către participanți și a link-ului de acces la eveniment.
30 decembrie 2021: recepționarea lucrărilor conferinței, întocmite conform cerințelor de redactare pe adresa de e-mail: contact.conferinta@gmail.com

 

Evenimente conexe

Leave a Reply