
Provocările dreptului de autor la 160 de ani de la prima reglementare a acestora în România și la 150 de ani de drepturi morale de autor în lume / 24 iunie 2022, București
Asociația Literară și Artistică Internațională – Grup România organizează
Conferința Internațională
Provocările dreptului de autor la 160 de ani de la prima reglementare a acestora în România și la 150 de ani de drepturi morale de autor în lume
24 iunie 2022
Amfiteatrul „Ion Heliade Rădulescu” din cadrul Bibliotecii Academiei Române, București, Calea Victoriei nr. 125
Partener media: JURIDICE.ro
În numele Asociației Literare și Artistice Internaționale – Grup România, am plăcerea să vă anunț că la data de 24 iunie 2022, la București, va avea loc, în format hibrid (fizic și online), un eveniment aniversar și științific la care vom fi onorați să vă înscrieți, asigurându-vă că evenimentul este important și de înaltă calitate.
Evenimentul este reprezentat de o Conferință Internațională desfășurată sub titlul „Provocările dreptului de autor la 160 de ani de la prima reglementare a acestora în România și la 150 de ani de drepturi morale de autor în lume”, temele ce vor fi dezbătute (în număr de 28) fiind dedicate, în mod special, impactului inteligenței artificiale și a noilor tehnologii asupra dreptului de autor și drepturilor conexe, a tehnologiilor blockchain și a criptomonedelor care cunosc o dezvoltare însemnată în zilele noastre și ridică numeroase probleme în ceea ce privește sistemul de protecție.
Conferința este organizată de Asociația Literară și Artistică Internațională – Grup România, care este, din decembrie 2021, alături de grupuri naționale din alte 34 de țări, parte componentă a Asociației Literare și Artistice Internaționale, bucurându-se de susținerea unor grupuri similare din alte state.
Suportul tehnic al conferinței este asigurat de Editura Hamangiu.
Conferința internațională va avea loc în Amfiteatrul „Ion Heliade Rădulescu” din cadrul Bibliotecii Academiei Române, București, Calea Victoriei nr. 125.
Conferința este acreditată de Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – INPPA, fiind inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.
Pentru detalii: https://as-alai.ro sau 0723.534.638.
Înscrierile în cadrul conferinței se pot înregistra pe site-ul Editurii Hamangiu: https://conferinte.hamangiu.ro/conferinta-internationala-provocarile-dreptului-de-autor-la-160-de-ani-de-la-prima-reglementare-a-acestora-in-romania-si-la-150-de-ani-de-drepturi-morale-de-autor-in-lume/