Real Estate Academy (ed. 3) / Septembrie 2022 – Mai 2023

Bucharest Real Estate Club (BREC) organizează

Real Estate Academy

programul 100% privat de educație în sectorul imobiliar din România

– ediția a 3-a –

Septembrie 2022 – Mai 2023

Partener media: JURIDICE.ro

Un program integral privat, BREC ACADEMY acoperă întreg spectrul educațional privind piața imobiliară locală și se desfășoară în perioada septembrie 2022 – mai 2023. Programul se derulează similar unui program de masterat, conținând module de studiu – cele mai importante subiecte de interes privind piața imobiliară: dezvoltare rezidențială, clădiri și parcuri de birouri, retail, parcuri logistice, investiții imobiliare, hoteluri, finanțare imobiliară, legal real estate, brokeraj & consultanta imobiliara, asset management, property marketing & comunicare. Noutatea acestui an o reprezintă modulul de dezvoltare sustenabila mixed-use.

Cursurile sunt susținute de manageri și antreprenori de succes, cu experiență în piața imobiliară, precum:
Mai multe informații: https://brec.ro/real-estate-academy-2022/

Modulele de studiu acoperă o perspectivă practică și utilă privind realitățile segmentului imobiliar: studii de caz și analize pe proiecte imobiliare cunoscute din piață, simulări financiare sau cele mai frecvente probleme cu care se confruntă un dezvoltator sau investitor în realitatea românească a pieței imobiliare. Cursurile se desfășoară în format fizic, două ședințe săptămânale.

Cine se poate înscrie la BREC REAL ESTATE ACADEMY:
– Profesioniști care activează deja în piața de real estate sau alte sectoare de activitate (banking, fonduri de investiții, servicii de consultanță sau brokeraj imobiliar, etc.), care doresc să își consolideze cunoștintele cu o perspectivă integrată asupra pieței imobiliare locale.

– Reprezentanți corporate ai diverselor departamente ale companiilor din domeniul de real estate sau cu activități adiacente, care doresc să își completeze cunoștințele.

– Absolvenți ai universităților de stat sau private cu orice profil sau studenți în ani terminali (anul 3 sau 4 de studiu)care doresc să își construiască o carieră în real estate sau să își completeze cunoștințele cu o perspectivă practică asupra domeniului.

Înscrieri și costuri:
Cererile de înscriere se primesc până la data de 10 septembrie 2022 prin e-mail la bucharest@brec.ro și trebuie să conțină o scurtă descriere a celor mai recente studii absolvite și a profilului profesional al candidatului.

Mai multe detalii despre costuri aici.


BUCHAREST REAL ESTATE CLUB (BREC – www.brec.ro ) este principala platformă de promovare a pieței locale de real – estate, atât pe plan intern cât și pe piețele internaționale. Misiunea principală BREC este îmbunătățirea imaginii pieței imobiliare și dezvoltarea de programe care să contribuie la dezvoltarea potențialului pieței și creșterea volumului de investiții străine în sectorul imobiliar din România.

Companiile membre BUCHAREST REAL ESTATE CLUB sunt investitori majori, locali și internaționali, în economia României, activi pe segmentele proiectelor de regenerare urbană, clădirilor de birouri, parcurilor logistice și industriale, parcurilor de retail, rezidențial.