1,636 citiri

Restructurarea, o nouă șansă. Transpunerea Directivei Europene 2019/1023 în domeniul prevenției și restructurării în legislația națională / 6 aprilie 2021, Online

CITR, JURIDICE.ro și Universul Juridic organizează

Restructurarea, o nouă șansă. Transpunerea Directivei Europene 2019/1023 în domeniul prevenției și restructurării în legislația națională

6 aprilie 2021, ora: 18:30

Online

Live Online JURIDICE.roJURIDICE.ro/livehttps://www.facebook.com/JURIDICE.ro și youtube.com/c/videojuridice, https://www.facebook.com/portaluj, https://www.facebook.com/Citr.part.of.ImpetumGroup, https://www.universuljuridic.ro, https://www.citr.ro.

Speakeri
– Jud. dr. Mihaela Sărăcuț, Curtea de Apel Cluj;
– Jud. drd. Flavius Moțu, Tribunalul Specializat Cluj;
– Lect. univ. dr. Sergiu Golub, Prodecan Facultatea de Drept, Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca;
– Av. Stan Tîrnoveanu, Prim-Vicepreședinte UNPIR, Practician în insolvență, formator INPPI
– Av. Cristina Ienciu-Dragoș, Practician în insolvență, formator INPPI, Country Coordinator INSOL Europe;
– Av. Alina Popa, Practician în insolvență;
– Av. conf. univ. dr. Mircea Ursuța, Secretar de Stat Ministerul Justiției

Proiectul de lege propus pentru transpunerea Directivei în domeniul prevenției și restructurării de business a fost redactat de specialiști în domeniu, în cadrul unui proiect al Comisiei Europene al cărui beneficiar este Ministerul Justiției. Proiectul de lege e în dezbatere publică și observațiile celor interesați pot fi trimise până pe 9 aprilie.

Vă invităm la o discuție despre cum va crea noua legislație cadre de restructurare eficiente și eficace care să ofere în mod real companiilor aflate în dificultate financiară o nouă șansă în redresarea activității, alături de specialiștii care au redactat proiectul de lege și reprezentantul Ministerului Justiției.

Evenimente conexe