[ Cum a fost ] Papiu Ilarian Data Protection Moot / 14 iunie 2019, Târgu-Mureș

Cum a fost Vineri, 14 iunie 2019, în Aula „Tudor Drăganu” a Facultății de Economie și Drept a avut loc Competiția „Papiu Ilarian Data Protection Moot”, la finalul căreia a fost desemnat „Cel mai bun Responsabil cu Protecția Datelor”. Competiția… Citește mai mult<span style='color:#bb0000;'>[ <b>Cum a fost</b> ]</span> Papiu Ilarian Data Protection Moot / 14 iunie 2019, Târgu-Mureș

Prelucrarea datelor cu caracter personal conform prevederilor Directivei UE 2016/680 și a Regulamentului UE 2016/679 / 18-20 septembrie 2019, Roma

Baroul Bucuresti informeaza cu privire la selectia a 10 avocati in vederea participarii la cursul Prelucrarea datelor cu caracter personal conform prevederilor Directivei UE 2016/680 si a Regulamentului UE 2016/679 Roma 18-20 septembrie 2019 Cursul va avea ca tema prelucrarea… Citește mai multPrelucrarea datelor cu caracter personal conform prevederilor Directivei UE 2016/680 și a Regulamentului UE 2016/679 / 18-20 septembrie 2019, Roma

[ Cum a fost ] CPDP 2019 Data Protection and Democracy (ed. 12) / 30 ianuarie – 1 februarie 2019, Bruxelles

Cum a fost În perioada 30 ianuarie – 1 februarie 2019 a avut loc la Bruxelles cea de a 12-a ediție a CPDP – 2019 Data Protection and Democracy, conferință la care a participat și o delegație de 20 de… Citește mai mult<span style='color:#bb0000;'>[ <b>Cum a fost</b> ]</span> CPDP 2019 Data Protection and Democracy (ed. 12) / 30 ianuarie – 1 februarie 2019, Bruxelles

Asigurarea respectării Regulamentului General privind Protecţia Datelor și a reglementărilor naţionale aplicabile / 28 ianuarie 2019, București

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal organizează conferința Asigurarea respectării Regulamentului General privind Protecţia Datelor și a reglementărilor naţionale aplicabile București, Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului (etajul 1) 28 ianuarie 2019, 13:00 Pentru intrarea invitaților la… Citește mai multAsigurarea respectării Regulamentului General privind Protecţia Datelor și a reglementărilor naţionale aplicabile / 28 ianuarie 2019, București

Aplicarea Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal de către avocați / 22 noiembrie 2018, București

Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, organizează cursul Aplicarea Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal de către avocați București, Baroul București, Sala de Festivități “Avocat Flavius Teodosiu”,… Citește mai multAplicarea Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal de către avocați / 22 noiembrie 2018, București

Curs practic de Protecția datelor cu caracter personal / București, 26 noiembrie 2018 [praxis]

Av. dr. Andrei Săvescu, Managing Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII, este probabil cel mai renumit expert în protecția datelor din România. Predă cyberlaw din anul 2005, la Universitatea Româno-Americană și, din anul 2015, la Universitatea de Vest din Timișoara. Este președintele… Citește mai multCurs practic de <b>Protecția datelor cu caracter personal</b> / București, 26 noiembrie 2018 [praxis]

GDPR – Greu De pus în PRactică? / 15 noiembrie 2018, București

Societatea de avocați  ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII organizează conferința-bilanț la șase luni de la intrarea în vigoare a Regulamentului UE nr. 679/2016 (GDPR) GDPR – Greu De pus în PRactică? București, Hotel Intercontinental, Sala Fortuna 15 noiembrie 2018 Evenimentul va… Citește mai multGDPR – Greu De pus în PRactică? / 15 noiembrie 2018, București